Вашето мнение за нас...
Благодарим ти Жоро!

Екомаршрута „с.Хвойна -прохода Елидже" се оказа едно незабравимо преживяване. Приключение, за което отдавна мечтаехме , но дълго отлагахме. Десет-дневният маршрут в никакъв случай не може да се нарече лесен, но всеки нов преход вместо да ни уморяваше ни зареждаше с повече енергия и настроение за следващия ден .
Благодарим на Жоро и Тони за отличната и гъвкава организация (винаги имаше резервен вариант за всяка ситуация).
Вече 5 дена след нашето завръщане, гледайки снимките, отново преминаваме по маршрута , берем горски ягоди и боровинки , опъваме клоните на дивата череша, за да достигнем до сладките и плодове, любуваме се на чудните Родопски гледки, които се откриваха пред нас след всеки покорен от групата ни връх.
Незабравими за нас ще останат вечерите при гостоприемните домакини, които не пестяха сили да ни доближат до бита на Родопчанина. Незабравими са и вкусовете на домашно приготвените пататник, пареник, марудник, качамак и разбира се печеното агне, пълнено с дробсърма.
Благодарим и на Цонка - нашата водачка за атмосферата, която създаваше, за помощта която ни оказваше, за протегнатата ръка в трудни моменти и за вкусните гъби, които с нейна помощ успяхме да вкусим.

Благодарим!!!

сем. Василеви
гр.Търговище

 


 

Бихме желали да благодарим на "Родоп Tурс" за предоставената ни възможност
да се запознаем с красотите на Родопите,
да усетим очарованието на голямата планина
и се насладим на неповторимите родопски ястия.

Благодарни сме и за гостоприемството на всички домакини от Могилица, Арда и Езерово,
които така се постараха, за да си починем истински.

Обяснимо е голямото ни желание догодина да бъдем отново при вас.

Бъдете здрави!

Семейство Матееви - гр. Шумен

 


 

Нашето лятно приключение в Родопите започна на 09.07.2011г. В продължение на 9 дни бяхме сред девствената природа далеч от градския шум и напрежение.
Тръгнахме малко притеснени, защото пешеходните преходи включват изкачване до върховете Соколица, Ардин връх, Широколъшки снежник, Свети Илия. Дали ще си справим с многото предизвикателства? Дали спомените, които фотоапаратите ще запечатат ще са само хубави?
Топлата усмивка и гостоприемното посрещане на Жоро - нашият водач ни вдъхнаха спокойствие и сигурност. БЛАГОДАРИМ ТИ ЖОРО!
Благодарение на твоята отговорност и професионализъм се запознахме с най-атрактивните части на Родопите, като извора на река Арда, връх Ком, Кичестия бук, Светилището, пещерата Ухловица, връх Орфей, Чаирските езера, Триградското и Буйновското ждрела, Орловото око....

Насладихме се на вкусни родопски специалитети приготвени в домашна кухня от екологично чисти продукти. Изживяхме незабравими вечери и усетихме пословичното гостоприемство на родопчани. Перфектна организация и загриженост ни съпътстваха през цялото време.
Специални благодарности на приятелите ни Мима и Вальо, които ни убедиха, че спокойствие и пълно зареждане получаваш, когато се потопиш в магията на истинската родопска атмосфера.


Галя, Ива и Краси Маркови

 


Изпратете и вашето мнение за нас на адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.